Bierproeverij Podium
VR07 SEP
DJ José
22:30 – 24:00

Energiek, getalenteerd en in staat zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden: Jose is een echte crack op het gebied van dansmuziek.

Zijn reputatie van het produceren van opeenvolgende hits, zowel in zijn eentje als in samenwerking met anderen, heeft hem wereldwijd bekendheid gebracht. Jose is inmiddels een bekend gezicht in zowel de Nederlandse als internationale clubscene en is een veelgevraagde speler op veel grote evenementen.
Jose heeft zijn eigen unieke hedendaagse stijl, afgeleid van een scala aan muziekgenres. Hij heeft de gave om een ​​herkenbare groove te creëren, die toegankelijk is zonder commercieel te zijn.

Met zoveel jaren ervaring kan Jose zijn publiek gemakkelijk lezen. Hij begrijpt dat de dansmuziek van de jaren negentig (waarbij de focus vooral op tempo ligt) is geëvolueerd naar een dieper geluid: mensen zijn op zoek naar subtielere tonen, opvallende zang en energieke tracks. Jose is vastbesloten zijn publiek mee te nemen op een reis door de communicatie met het publiek vanuit zijn DJ-booth te onderhouden en zijn eigen werk meedogenloos te evalueren.

De nieuwste release “You’re all I Need” belooft wederom een ​​bijzondere single te worden. Voor dit nummer werd speciale toestemming gevraagd om de zang van Phil Collins’ “Something Happened on the Way to Heaven” te gebruiken.

  • LOCATIE

    Sluiskade 40 Almere Haven

  • Tijden

    22:30 - 24:00

  • Kosten

    gratis toegang

  • Leeftijd

FILTER OP:

DEEL

23-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN