Havenkom Podium
ZA02 SEP
17:30 – 19:30
Ed Band

Roept u maar Band olv Blind Ed
Op zaterdag 2 september vindt er in Almere een optreden plaats van de band Roept u maar Band, onder leiding van de charismatische Blind Ed. Deze band staat bekend om hun energieke en veelzijdige repertoire, bestaande uit zowel Nederlandse als Engelstalige hits.
Of je nu op zoek bent naar een avond vol foute muziek of juist serieus wilt genieten van kwaliteitsmuziek, Roept u maar Band heeft voor ieder wat wils. Met hun unieke mix van vier gekke maar positieve muzikanten weten ze het publiek keer op keer te verrassen.
Heb je altijd al jouw favoriete song live willen horen? Schrijf deze dan op een bier viltje en wie weet spelen ze wel jouw nummer! Bij Roept u maar Band is alles mogelijk. Ze staan bekend om hun onbevangenheid en gastvrijheid, waarbij niets van tevoren is gepland.
Deze ervaren band bestaat al jaren uit een hechte vriendschap en de gedeelde liefde voor muziek. Passie, plezier en lol zijn dan ook de sleutelwoorden tijdens hun optredens. Dus kom genieten, kom meezingen, dans of neem lekker plaats op het terras en laat je verrassen door het optreden van Roept u maar Band.
Mis dit bijzondere evenement niet en beleef een avond vol goede muziek en gezelligheid in Almere met Roept u maar Band olv Blind Ed!

  • LOCATIE

    Sluiskade 12 Almere Haven

  • Tijden

    17:30 - 19:30

  • Kosten

    gratis toegang

  • Leeftijd

FILTER OP:

DEEL

28-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN