maak een

CITY TRIP

naar

ALMERE HAVEN

cultuur, winkelen, water en terrasjes ZOMER 2021

EVALUATIE 2022

Zomer in Haven 2021 is weer voorbij en we kijken terug op een succesvolle twee weken.

Dit succes is mogelijk gemaakt door alle ondernemers, de Gemeente, Almere City Marketing, Almere DEZE WEEK, PUBLIZIDAD en in het bijzonder John Brons. .

Wij hebben Almere Haven weer op de kaart gezet bij de inwoners van Almere en omstreken. Gedurende de laatste twee weken van de zomervakantie waren er activiteiten voor jong en oud om te genieten van alles wat Almere Haven haar inwoners biedt en te laten kennis maken met haar prachtige winkelcentrum Promenade.

Onze doelstelling was dit jaar uitgebreid met het aanbieden van activiteiten voor ouderen, live streamen en kansarme jongeren een kans te geven belangeloos deel te nemen. En dat is ons gelukt!

2

Almere Haven Festival stopt vanwege gebrek aan sponsoren

Almere • Woensdag 15 juni 2022 

Foodtrucks gezocht voor Zomer in Haven

Flevoland • Dinsdag 9 augustus 2022 | 15:40

Smartlappen in Almere Haven

Flevoland • Donderdag 18 augustus 2022

Zomer in Haven

Almere • Maandag 22 augustus 2022 

Organisatie tevreden over eerste editie Zomer in Haven

Almere • Zondag 4 september 2022 

PROMOTIE

KRANT (oplage 96.313)

KINDEREN

Voor de kinderen was er de mogelijkheid om te watersporten. Leren zeilen, suppen, kanoën en surfen. En daar is ook gretig gebruik van gemaakt. Verder waren er diverse knutselactiviteiten voor de allerkleinsten die dit jaar erg in trek waren. In Corrosia werden er o.a. placemats gemaakt en vliegers versierd, die ook meteen op de markt getest werden!  Ook op de Markt waren er actieve workshops vanuit de Kunstbus zoals leren Djembe spelen. Cupcakes en pannenkoeken versieren werd georganiseerd aan de Kerkgracht. En tenslotte rennen, springen, balanceren en sportieve spelletjes doen vond plaats op Skills Garden.

VOLWASSENEN

Voor de volwassenen en ouderen hadden we succesvolle activiteiten zoals Jeu de Boule, een gezellige middag inclusief drankjes, hapjes en een mini-workshop Selfie maken. Een interactieve wereldreis met de Wonder Fiets en de Tovertafel, een groot plat liggend touchscreen met spelletjes. Yoga op het strand.

OPTREDENS (en STREAMING)

Op straat en terrassen traden onze pop-up artiesten op zoals onze Almeerse keyboard spel en zanger Henk Wolleswinkel, die zijn optreden gaf bij de Meerstraat. Ook hadden we een verrassing in de vorm van optredens van het Shanty Koor Almere. Na een inactiviteit van meer dan een jaar trokken zij zingend vanaf de Markt, Plein, Kruisstraat naar de Havenkom alwaar het hele terras mee zong. Veel van deze optredens werden live gestreamd via Facebook en Instagram.

Café The Sting had de beste avond sinds jaren. De professionele zanger trok het hele terras vol en ook een groot gedeelte van de Brink. Het was weer ouderwets gezellig maar door de huidige COVID maatregelen was dit helaas niet voor herhaling vatbaar tijdens onze weken. Volgend jaar pakken we weer grootst uit.

Gedurende een aantal dagen zette onze sneltekenaar veel mensen op papier zoals zij zichzelf nog niet eerder hadden gezien en oogstte veel gelach.

Ook was er aandacht voor cultuur in de vorm van de dagelijkse prachtige expositie in Corrosia, theater en dansvoorstellingen en diverse avonden met Arthouse films. Goede Rede Concerten had een indrukwekkende line up van artiesten klaargezet en bood elke dag prachtig klassieke concerten. Voor jong en oud. Meermaals klonk het carrillion over Almere Haven.

WEBSITE

TEKENPLAAT WEDSTRIJD

De kinderen in Almere Haven kregen de mogelijkheid om met een kleurplaat wedstrijd mee te doen die was uitgedeeld via de scholen en ondernemers. Alle inzendingen hingen bij de bibliotheek en via onze social mediakanalen kwamen de stemmen binnen voor de top 3. De winnaars krijgen een waardebon van The Read Shop, waarvoor onze dank.

SOCIAL MEDIA

3 months ago

Zomer in Haven
LIVE MUZIEK TIJDENS DE WINTER FAIR IN HAVEN ZONDAG 18 DEC MUZIEK PROGRAMMA:Vocal Motion13:00 – 13.30 : Blokker14.00 – 14.30 : Marktstraat Henk Wolleswinkel Keyboard10.30 -11.30 : Blokker11.45 -12.45 : BlokkerBrassband14:30 – 15:30 : Blokker16.00 – 17:00 : BlokkerHet hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven. #muziekconcert #concert #muziek #muziekfeest #evenementen #almerehaven #promenadealmerehaven #zomerinhaven #kerstmarkt #kerstmarkten #kerstmarkt2022 #kerstmarktkeulen #winterfair #promenadealmerehaven Promenade Almere haven Visit Almere ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Zomer in Haven
HET IS GEZELLIG DRUK! KOM LANGS EN GENIET VAN DE WINTERSE SFEREN!EN LIVE MUZIEK TIJDENS DE WINTER FAIR IN HAVEN. HELE PROGRAMMA VAN ZAT 17 DEC:Bertus Big Band11:00 – 11:45 : Blokker12:15 – 13:00 : BlokkerKerst Ensemble13:00 – 13:30 : Markstraat14:00 – 14:30 : Markstraat15:00 – 15:30 : BlokkerAJSO15:30 – 15:45 : Markt of marktstraat16:00 – 16:15 : BlokkerZON 18 DEC:Vocal Motion13:00 – 13.30 : Blokker14.00 – 14.30 : Marktstraat Henk Wolleswinkel Keyboard10.30 -11.30 : Blokker11.45 -12.45 : BlokkerBrassband14:30 – 15:30 : Blokker16.00 – 17.00 : BlokkerHet hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven. #muziekconcert #concert #muziek #muziekfeest #evenementen #almerehaven #promenadealmerehaven #zomerinhaven #kerstmarkt #kerstmarkten #kerstmarkt2022 #kerstmarktkeulen #winterfair #promenadealmerehaven Promenade Almere haven Visit Almere ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Zomer in Haven
ATTRACTIES TIJDENS DE WINTER FAIR IN HAVEN. HELE PROGRAMMA:ZAT 17 DEC: Kramen : van Brink t/m Kruisstraat Kerstman en vrouw : rondlopend Schaatsbaan : Markt Zweefmolen : Etos Springkussen : Brink Touwtje trekken : Brinken MUZIEK!Het hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven. #muziekconcert #concert #muziek #muziekfeest #evenementen #almerehaven #promenadealmerehaven #zomerinhaven #kerstmarkt #kerstmarkten #kerstmarkt2022 #kerstmarktkeulen #winterfair #promenadealmerehaven Promenade Almere haven Visit Almere ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Zomer in Haven
OP DE FOTO MET DE KERSTMAN EN VROUW. Ook dat is mogelijk tijdens de Winter Fair want ze lopen er! Er staat ook een arrenslee waar je op plaatst kunt nemen en poseren in winterse sferen.Het hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven.Het hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven. #muziekconcert #concert #muziek #muziekfeest #evenementen #almerehaven #promenadealmerehaven #zomerinhaven #kerstmarkt #kerstmarkten #kerstmarkt2022 #kerstmarktkeulen #winterfair #promenadealmerehaven Promenade Almere haven Visit Almere ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Zomer in Haven
MET DE ARRENSLEE OP DE FOTO. KIJK OOK OF JE DE KERSTMAN EN VROUW TEGENKOMT!.Het hele programma vind je op de website van promenade Almere Haven. #muziekconcert #concert #muziek #muziekfeest #evenementen #almerehaven #promenadealmerehaven #zomerinhaven #kerstmarkt #kerstmarkten #kerstmarkt2022 #kerstmarktkeulen #winterfair #promenadealmerehaven Promenade Almere haven Visit Almere ... See MoreSee Less
View on Facebook

STATISTIEKEN

0
DAGEN
0
ACTIVITEITEN
0
DEELNEMERS
> 0
BEZOEKERS
> 0
SOCIAL MEDIA

Doelgroep

Op welke tijden online