Sluis Podium
ZA24 AUG
Jeffrey Stappers
17:30 – 19:00

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met Jeffrey Stappers, een geboren en getogen Amsterdammer die het Nederlandstalige muzieklandschap heeft veroverd! Vanaf jonge leeftijd was Jeffrey gepassioneerd door muziek. Op 22-jarige leeftijd begon zijn muzikale avontuur in café Peter Beense, en sindsdien heeft hij zijn hart verloren aan Nederlandstalige hits.

Jeffrey’s stem heeft geklonken in de meest iconische kroegen van Amsterdam, zoals La Bastille en Hof van Holland. Zijn repertoire is breed en gevarieerd, van de emotionele nummers van André Hazes en René Froger tot de opzwepende hits van Django Wagner. Maar zijn talent stopt daar niet – hij brengt ook Engelstalige klassiekers van artiesten als Lionel Richie, Engelbert Humperdinck en Tom Jones tot leven.

Met zijn veelzijdigheid en charisma weet Jeffrey Stappers van elk optreden een feestje te maken. Mis zijn energieke en hartverwarmende show niet tijdens ons festival. Kom en ervaar waarom deze Amsterdamse zanger niet meer weg te denken is uit de muziekwereld!

DJ Dennis
 • LOCATIE

  Havenzicht 10, 1357 NN Almere

 • Tijden

  17:30 - 19:00

 • Kosten

  gratis entree

 • Leeftijd

  alle leeftijden

FILTER OP:

DEEL

23-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN