Goede Rede Concerten
VR18 AUG
14:00 – 15:00
Concert Uit het leven gegrepen

Ina en Floris brengen een bloemlezing van liederen en instrumentale muziek naar Goede Rede. Van meeslepende zigeunermelodieën van Dvořák tot het bekende ‘Summertime’ van Gershwin. Muziek die raakt en een verhaal vertelt. Uit het leven gegrepen!

Van Plaisir d’amour tot Summertime

In dit afwisselende concert horen we zowel muziek uit het klassieke als het moderne repertoire. Op het programma staat onder andere het romantische lied ‘Auf Flügeln des Gesanges’ van Mendelssohn, maar bijvoorbeeld ook het traditionele Afrikaanse volkslied ‘Sarie Marais’. Zelfs het oudhollandse ‘Een karretje op de zandweg reed’ ontbreekt niet. Daarnaast brengen Ina en Floris enkele meeslepende liederen uit de cyclus ‘Songs of Travel’ van de Britse componist Vaughan Williams. De liederen worden afgewisseld met intieme gitaar- en pianosolo’s.

Ina Warger en Floris Visscher

Ina Warger en Floris Visscher kwamen in 2017 voor het eerst samen in het kader van een buurtfeest. Er ontstond een inspirerende samenwerking die leidde tot een aantal sfeervolle huiskamerconcerten. Het duo brengt klassieke en lichtere liederen op een toegankelijke en gezellige manier dichter bij het publiek.

Carillonconcert om 13.00 uur

Een bijpassend carillonconcert.

Entree: € 15,00, jongeren t/m 18 jaar € 5,00

Locatie: Goede Rede, Kerkgracht 60

 • LOCATIE

  Goede Rede Concerten Almere

 • Tijden

  14:00 - 15:00

 • Kosten

  € 15,00 | t/m 18 jr € 5,00

 • Leeftijd

  a.l.

FILTER OP:

DEEL

18-26 AUG EN 1- 3 SEP ALMERE HAVEN