Goede Rede Concerten
24-08-2024
Klassiek concert – Chimaera Trio
20:00 – 21:15

‘Roaring Twenties’

Het Chimaera Trio schittert in originele composities en een vers arrangement. Verleden en toekomst, nostalgie en progressie ontmoeten elkaar in dit bijzondere programma met muziek van Frühling, Poulenc, Kahn en Gershwin. Het trio bestaat uit Annemiek de Bruijn op klarinet, Irene Kok op cello en onze artist in residence Laurens de Man op piano.

Chimaera Trio

Het talentvolle Chimaera Trio kent elkaar van het Conservatorium van Amsterdam. Al studeerden ze alle drie in het buitenland – De Man in Berlijn, Kok in Wenen en De Bruin in Keulen – ze bleven muzikale partners. Het trio trad onder meer op tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht en het Grachtenfestival Amsterdam en won diverse prijzen. NTR Radio 4 zond ook hun uitvoeringen uit.

De naam van het trio is ontleend aan een figuur uit de Griekse mythologie. De chimaera is een vuurspuwend monsterlijk wezen, samengesteld uit delen van een leeuw, een geit en een slang. Het waarnemen van de chimaera was een voorteken van onweer, schipbreuken en natuurrampen. Het is dus zeker de moeite waard het Chimaera Trio te komen beluisteren!

Volwassenen€ 20,00
Vrienden Klassieke Muziek Almere€ 17,50
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar€ 5,00Kaarten bestellen.

 • LOCATIE

  Kerkgracht 60, 1354 AM Almere

 • Tijden

  20:00 - 21:15

 • Kosten

  €20| Vrienden €17,50 | 12 t/m 18 jaar €5

 • Leeftijd

  alle leeftijden

FILTER OP:

DEEL

23-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN