Havenkom podium
ZO03 SEP
11:15 -12:30
Klassieke Ensembles

Het AJSO klarinetkwartet verzorgt (met een slagwerker) bij Zomer in Haven op twee verschillende locaties een optreden van 25 minuten voor diverse voorbijgangers. 
Programma:
11:15 – 11:40 Pier
12:00 – 12:30 Havenkom Podium

Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) is het toporkest van Stichting AJSO. Het orkest bestaat uit jongeren vanaf 14 jaar die graag samen muziek willen maken en staat onder leiding van dirigent Daan Welle. Hoofdmotto van het orkest is met enthousiasme en expressie musiceren. Het AJSO heeft met deze ingrediƫnten inmiddels een hoog niveau bereikt, waardoor het ook voor (aankomende) conservatoriumstudenten aantrekkelijk is om deel uit te maken van het orkest. Het repertoire varieert van klassieke werken tot moderne filmmuziek. Het AJSO geeft ongeveer tien concerten per jaar, met als hoogtepunt het matineeconcert (al dan niet m.m.v. van gastsolisten) en eens in de twee jaar een concertreis naar het buitenland.

AJSO afscheidsconcert van Hans Welle in het concertgebouw

Het AJSO Klarinetkwartet is begonnen in 2019 met vier klarinettisten uit het AJSO. Het kwartet speelt vooral lichte muziek zoals filmmuziek en popmuziek, maar er staat ook regelmatig klassieke muziek op de lessenaar. Het kwartet bestaat uit: Anouk Krijger, Hans van Breda, Myrthe Wierts en Teije Plasman. Zij verzorgen graag voor- of achtergrondmuziek bij feesten, diners en recepties. Met enige regelmaat wordt de bezetting aangevuld met slagwerker Tjeerd de Haas. • LOCATIE

  Sluiskade 12 Almere Haven

 • Tijden

  11:15 -12:30

 • Kosten

  gratis toegang

 • Leeftijd

  alle leeftijden

FILTER OP:

DEEL

28-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN