Surfstrand Haven 2 Almere
ZA19 ZA26 AUG
13:00 – 18:00
Leer Flyboarden

Gewijzigde locatie: Surfstrand Haven 2  
1353CT Almere

Leer Flyboarden !Na een theorie van 5 minuten gaan de deelnemers met een zwemvest aan en een helm op, te water met het flyboard aan de voeten.
De eerste paar minuten zijn het lastigste, maar wanneer het board eenmaal boven het water uitkomt wordt het allemaal simpeler. En kan de echte fun beginnen!

Duur: 30 minuten incl. theorie
Leeftijd: 12 tot 99 jaar
Kosten: € 59,- pp per 20 minuten
Aanwezig: 13:00 -18:00 uur
Data: zat 19 en zat 26 augustus

AANMELDEN: kan via de inschrijfknop of stuur een mail naar: alex@flyboarding.nl

Flyboarden valt onder de categorie “extreme sports” maar de basis is veilig en makkelijk om te leren door jong en oud. Waar de ene persoon al binnen enkele minuten de balans heeft gevonden op het flyboard, kost dit bij de andere iets meer tijd. Wie voor het eerst leert flyboarden valt uiteraard een keer. Dit alles gaat altijd gepaard met een hoop gelach en prachtige momenten.

Voor wie de basis onder de knie heeft zijn er talloze stunts en capriolen met het flyboard uit te halen. Van salto’s en schroeven tot hoge duiken in het water.

Wat is Flyboarden?

Flyboarden is niet mogelijk zonder een hoge waterdruk. Hiervoor wordt een krachtige waterscooter gebruikt. Een waterscooter heeft geen uitwendige schroef zoals de meeste boten, maar een inwendige schroef genaamd de impeller. Het water wordt onder de waterscooter door de impeller opgezogen via een rooster aan de onderkant van de waterscooter en er vervolgens met veel kracht uitgeperst aan de achterkant.

Het geeft al een onwerkelijk en heerlijk gevoel om gewoon over het water heen en weer te vliegen op 1 à 2 meter hoogte!

Veiligheidsmaterialen zoals een impactzwemvest en een helm met oorbescherming zijn altijd aanwezig.

 • LOCATIE

  Surfstrand Haven 2 1353CT Almere

 • Tijden

  13:00 - 18:00

 • Kosten

  €49,-

 • Leeftijd

  12 tot 99 jaar

FILTER OP:

DEEL

28-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN