ma 29/05/2023
21:30
Openlucht Film Avond

Deze zomer slaan Corrosia Theater, Expo & Film, de nieuwe bibliotheek en de ondernemers van de BIZ Promenade Almere haven de handen ineen om een filmvertoning in de openlucht te organiseren. Openluchtfilm op de Markt vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 augustus om 20:30u. Toegang is gratis, komt allen!

En de film? Die bepalen jullie! We hebben een selectie gemaakt van vier pareltjes, waarvan één

Geloof de hype. The Worst Person in the World is misschien wel de beste film van het jaar. Renate Reinsve (prijs voor Beste Actrice op het filmfestival van Cannes) schittert als Julie, die twijfelend door het leven gaat. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort. Slechts weinig films geven zo mooi de subtiliteiten van het leven weer. Subtiliteiten die al het verschil maken. The Worst Person in the World is magisch mooi, meesterlijk geregisseerd en doorvoeld geacteerd. Zien? Stemmen!

Openluchtbioscoop

Op zaterdag 27 augustus kom je dus rond 20.30 uur, met klapstoel, campingstoel, krukje of opblaaszitzak naar de Markt in Almere Haven.
Om 20.38 uur gaat de zon onder in Haven dus als we iedereen zit, begint het al te schemeren. Op een groot LED scherm vertonen we dan film. Helemaal gratis.

Neem je eigen stoel mee!

Iedereen mag kiezen uit vier films waarbij de meeste stemmen bepalen wat de hoofdfilm wordt.
kijk op www.corrosia.nl
Het programma:

Info
Aanvang: 21.30 u
Prijs: GRATIS. EIGEN STOEL MEENEMEN
Duur: 99 min
Taal: —— / Nederlands ondertiteld
Leeftijd: 12+

 • LOCATIE

  Markt 43, Almere

 • Tijden

  21:30

 • Kosten

  GRATIS

 • Leeftijd

  12+

FILTER OP:

DEEL

18-28 AUG 2- 4 SEP ALMERE HAVEN