Openluchtfilm op de markt

Deze zomer slaan Corrosia Theater, Expo & Film, de nieuwe bibliotheek en de ondernemers van de BIZ Promenade Almere haven de handen ineen om een filmvertoning in de openlucht te organiseren. Openluchtfilm op de Markt vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 augustus om 20:30u. Toegang is gratis, komt allen!

En de film? Die bepalen jullie! We hebben een selectie gemaakt van vier pareltjes, waarvan één vertoond gaat worden op ons gigantische scherm in Haven. Vier zeer verschillende films die twee dingen gemeen hebben: ze zijn heel goed en ze zijn heel zomers. Zie hieronder de selectie, breng je stem uit op en geniet op 27 augustus met je vrienden, familie en heel veel nieuwe filmvrienden van Film op de Markt.

HIER vind je alle films

En HIER kun je je stem uitbrengen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NIEUWS

WINNAARS KLEURPLATENWEDSTRIJD BEKEND

De JURY BEOORDEELDE DE INZENDINGEN VAN DE KLEURPLAAT WEDSTRIJD. En dit zijn de winnaars: https://www.zomerinhaven.nl/kleurplaatwedstrijd-2022. Zij krijgen bericht over hun prijs!

zomerinhaven_zoemt

Havenaren omarmen ZOMER IN HAVEN

Uit alle hoeken en gaten kwamen de Havenaren tevoorschijn om elkaar weer eens te zien en er een ouderwets leuk feestje van te maken. Het

UITSLAG KLEURPLATENWEDSTRIJD

De JURY BEKIJKT INZENDINGEN VAN KLEURPLAAT WEDSTRIJD. Het zijn er zoveel dat de winnaars woensdag 31 augustus bericht krijgen.

18 augustus t/m 4 september 2022

Zomer in Haven; drie weken genieten van al het moois dat Almere Haven jou te bieden heeft.

Organisatie