Suppen, Surfen en Kanoën
DO 18 T/M ZO 28 AUG

Leer suppen, surfen en kanoën in Almere Haven. Onder begeleiding van een instructeur in een klein groepje het water op!

Heb je al eens van suppen gehoord? De afkorting SUP staat voor Stand Up Paddling. Je staat bij deze watersport op een soort surfplank en beweegt je door middel van een lange peddel voort, waarbij je heel wat spieren in je lichaam gebruikt.

Haddock Watersport beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons en Canadese (3-persoons) kano’s en Zippy’s. In een groep van 10 personen gaan we het water op. De instructeur helpt met het instappen, legt de basisbeginselen van het kanoën uit en gaat mee het water op.

De instructeur van Haddock geeft eerst een korte theorieles op de kant. Daarna laten we de deelnemers kennis maken met de surfplank en het windsurfzeil en gaan de deelnemers zo snel mogelijk het water op. Door o.a. evenwichtsoefeningen op de plank, het zeil uit het water hijsen, feeling te krijgen met de wind en het water en natuurlijk veel te oefenen zullen de cursisten steeds een stapje verder komen.

Windsurfmateriaal, wetsuits en zwemvesten zijn in alle maten beschikbaar. De deelnemers hoeven zelf alleen zwemkleding, een handdoek en waterschoenen of een paar oude gympen die nat mogen worden mee te nemen.


Onze Haddock instructeurs zijn herkenbaar aan hun blauwe Haddock t-shirts.

Mochten er toch nog vragen zijn over de actie, neem gerust contact met ons op.

Suppen en kanoën kan gewoon vanaf 7 jaar hoor, geen probleem. Zwemdiploma en zwemvest zijn wel verplicht.

  • Tijden

    14:00 - 17:00

  • Kosten

    € 10,-

  • Leeftijd

    Vanaf 7 jaar

Locatie:

Surfstrand Haven 2 Gooimeerdijk-West 1353 CT Almere Haven
DEEL