Havenkom podium
VR25 AUG
17:00 – 18:00
The Georgy Morhea Band

Georgy Morhea & Friends: Muzikale Vibe Creators!

Hey You!

Ik ben Georgy Morhea, een 27-jarige zangeres uit Amsterdam, en muziek zit in mijn bloed. Als klein kind wist ik al dat ik geboren was om te zingen en te performen. Mijn passie voor muziek komt niet uit het niets, mijn vader is namelijk ook een muzikant. Grappig genoeg hebben mijn ouders elkaar ontmoet doordat mijn moeder een fan was van zijn band. Met een officiële voornaam als Chanté (wat zingen betekent in het Frans), was mijn bestemming als artiest al vroeg bepaald.

Samen met mijn muzikale vrienden vorm ik de band “Georgy Morhea & Friends”. De naam is niet alleen een verwijzing naar onze vriendschap, maar ook naar de flexibiliteit van onze band. We werken graag met verschillende muzikanten en bandformaties, afhankelijk van het soort optreden of locatie waar ik moet zingen. Op dit moment spelen we covers in allerlei stijlen, maar ons doel is om eigen nummers te creëren en een unieke sound te ontwikkelen.

We zijn altijd op zoek naar manieren om een geweldige vibe te creëren en ons publiek te laten genieten van onze muziek. 

Laten we samen genieten van de ritmische reis vol muzikale avonturen. Kom en dans met ons mee op de beats van Georgy Morhea & Friends!


 • LOCATIE

  Havenkom Almere Haven

 • Tijden

  17:00 - 18:00

 • Kosten

  gratis

 • Leeftijd

  alle leeftijden

FILTER OP:

DEEL

28-31 AUG EN 6- 8 SEP ALMERE HAVEN