Toch een Festival !

Beleef jouw Zomer in Haven 2022 met onze botters, proeverij, live muziek, brocante- en hippiemarkt.

Tijdens Zomer in Haven 2022 van 18 augustus t/m 4 september kun je gedurende drie weken genieten van al het moois dat Almere Haven jou te bieden heeft. Sla je slag op de brocante en één van de grootste hippie markten van Nederland. Vaar mee tijdens de botterdagen die drie dagen onze haven aandoen, na hun race op het Gooimeer. Zing mee met de openlucht muziekoptredens op diverse podia in Haven, geniet van de straatoptredens en laat je verrassen door de klassieke concerten in de Goede Rede kerk en de culturele activiteiten in Corossia. Kom lekker eten en drinken op onze terrassen en de diverse braderieën en proeverijen. Bekijk het waterspektakel in de havenkom en doe mee. Geniet in de avond van de diverse openluchtfilms op de markt.  Neem je kinderen mee en laat ze genieten van de meerdere springkussens, knutsel-, kookworkshops. Zijn ze al wat ouder? Dan leren ze samen met jou suppen, surfen en kanoën aan onze stranden.Bekijk het programma via onze website https://www.zomerinhaven.nl en volg onze socials.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NIEUWS

WINNAARS KLEURPLATENWEDSTRIJD BEKEND

De JURY BEOORDEELDE DE INZENDINGEN VAN DE KLEURPLAAT WEDSTRIJD. En dit zijn de winnaars: https://www.zomerinhaven.nl/kleurplaatwedstrijd-2022. Zij krijgen bericht over hun prijs!

zomerinhaven_zoemt

Havenaren omarmen ZOMER IN HAVEN

Uit alle hoeken en gaten kwamen de Havenaren tevoorschijn om elkaar weer eens te zien en er een ouderwets leuk feestje van te maken. Het

UITSLAG KLEURPLATENWEDSTRIJD

De JURY BEKIJKT INZENDINGEN VAN KLEURPLAAT WEDSTRIJD. Het zijn er zoveel dat de winnaars woensdag 31 augustus bericht krijgen.

18 augustus t/m 4 september 2022

Zomer in Haven; drie weken genieten van al het moois dat Almere Haven jou te bieden heeft.

Organisatie